Onze diensten

Fleetport poolbeheer

Als onafhankelijke poolbeheerder weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw wagenpark efficiënt en kostenbesparend te beheren. Daarom bieden wij u het complete pakket aan diensten, van berijderswissels en schoonmaak tot onderhoud en transport. Wij beheersen het proces en weten precies wat er nodig is om uw wagenpark soepel te laten functioneren.

Met ons online portal heeft u altijd en overal toegang tot de meest recente informatie over uw wagenpark. Hiermee kunt u uw voertuigen efficiënt inzetten en altijd snel beslissingen nemen.

Auto huren met Autohopper

Bij MaKe Automotive in Son en Breugel zijn we er om u eenvoudig en snel te voorzien van een betrouwbare en betaalbare vervoersoplossing. Als u in de buurt van Son en Breugel, Best, Eindhoven (Woensel), Veldhoven, Oirschot of Sint Oedenrode woont, kunt u op ons rekenen bij Autohopper autoverhuur.

Onze missie is om de verhuur van auto’s en bestelbussen toegankelijk en eenvoudig te maken voor iedereen, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Wij bieden een uitgebreide selectie aan voertuigen, waaronder personenauto’s en bestelbussen, die beschikbaar zijn voor zowel korte- als lange termijn verhuur.

ReDrive Automotive

Als specialist in het rijklaar maken van leaseauto’s voor bedrijven, nemen wij graag de zorg uit handen. Onze deskundige medewerkers werken nauw samen met Fleetport, een toonaangevend bedrijf in leasebeheer, om u de beste service te bieden. Van het vervangen van uw leaseauto’s, het regelen van verzekeringen tot onderhoud en reparaties, wij zorgen voor een soepele overgang en verzorgen alles op tijd en correct. Ontdek nu hoe wij u kunnen helpen uw leaseauto’s rijklaar te maken, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten.